Nå er utenlands ferien over for denne gangen. Jeg og mine beste venner har vært en uke på Mallorca og koset oss. Det har vært en veldig hyggelig tur der vi har møtt mange hyggelige mennesker. Jeg traff mange her som jeg kjenner fra før, noe som var veldig hyggelig. Det er alltid koselig å komme tilbake til gjøkeredet å treffe Ole og hans fantastiske betjening, og jeg vil på vegne av meg og mine venner rette en stor takk til dem for suveren service og oppvartning. Jeg traff også en veldig hyggelig famile fra Liverpool som jeg har traff her for noen år siden, og vil derfor hilse til bestefar McElonhei og hans famile. Nå skal jeg ta med med Steffen Nystrøm fra Strømsgodset på en rolig løpetur, jeg har nemlig pisket han tilbake i form på denne ferien, og han begynner å se bra ut om jeg må si det selv..

Fornøyd kar på tur

En veldig hyggelig gutt fra Honningsvåg som het Andreas Iversen og familien kom å spilte fotballkamp med oss.

God helg, hilsen en solbrun Morten Gamst Pedersen