I hvert eneste vm er det et lag som blir askeladden. Laget som i grunn ikke har noen som helst sjanse til å vinne vm, men de spiller en type fotball som sjarmerer og imponerer alle. Og er de heldig kommer til en kvart eller semi finale. I år håper jeg det er Danmark. Hvis jeg spiller landskamp mot Danmark eller Sverige håper jeg vi knuser dem, og knuser dem såpass at de faller rundt femti plasser på fifa rankingen. Da ønsker jeg dem i grunn dit pepperen gror, ingen tvil om det. Men broderlig rivalisering til side. Nå er det vm, og vi er ikke der. Da heier jeg på broderfolket siden de representerer norden. Dessuten har jeg Lars Jacobsen på laget, han er en meget god venn og en fantastisk spiller som jeg spiller sammen med i Blackburn. Samtidig har Danmark alltid spilt fin fotball som er gøy å se på, og de har en del spillertyper som kan gjøre det bra i vm. Daniel Agger er jo en fantastisk spiller og en utrolig sympatisk kar som har evnen til å gjøre det lille ekstra. Simon kjær og Christian Poulsen er veldig gode spillere det også. I dag spiller de mot Nederland og det kan bli et forrykende oppgjør.

Min gode venn som jeg er sikker på kommer til å score under vm.. hvis ikke kommer han til å angre når han kommer til finnmark på fisketur

Morten Gamst Pedersen