Etter en lang uke med 17 treningsøkter hittil nærmer det seg slutten for denne turen. Det har vært ca 3 økter hver dag, og kroppen begynner å bli sliten. Men det er viktig å holde på formen selv om det er sommerferie. Turen har vært fantastisk og vi har bodd i en fantastisk villa med to svømmebassenger, boblebad, stor terrasse på hvert hjørne av huset og mange andre finfine ting og andre duppeditter. Vi har rett og slett blitt litt bortskjemte, men ingen av turens medlemmer klager. Selv om samtlige av løpe- og sykkelturene har vært i 10 graders oppoverbakke, og siden det ikke er særlig lettere å løpe nedover er hjemturen like hard.

(Fantastiske fjell å løpe i)

(Etter hver trening har vi restutisjon i innendørsbassenget. Det er stilt inn på kaldeste nivå som er ca 10 grader)

(Etter trening er det utrolig godt med Stigs kyllingwok)

Om tjue minutter starter økt nr 18, det blir core-sirkeltrening. Og mine to treningskamerater Stig og Mark løper rundt her å later som de er i toppform og prøver å syke meg ut. For en time siden så de ut som to små barn på hver sin sofa etter at jeg hadde laget en salat til dem. Jeg vet (og det vet sannsynligvis dem også) hvem som faktisk er i best form i denne gjengen. En av oss blir å le etter den siste økten, og han heter verken Stig eller Mark. I morgen reiser vi hjem til Norge etter det som kun kan beskrives som en fantastisk tur med fantastiske venner.

Ha en fin dag folkens, nå skal guttene få gråte litt etter siste økt

Morten Gamst Pedersen