På torsdag startet jeg ferien min, den tilbringes i år på Marbella. Her er jeg først og fremst for å slappe av og trene godt. Pre season starter ikke før den 10 juli, så det er viktig å trene godt i ferien så man opprettholder formen. Turen startet veldig bra, jeg fikk til og med sjokade til frokost av en veldig hyggelig flyvertinne hos SAS som het Cathrine Henriksen.

Jeg har med meg treningspartneren min Stig og Mark Holmes som er sports terapist i Blackburn og min personlige trener. Mark har hovedansvaret for treningen og han kjører oss hardt. Hittil har vi hatt 10 treningsøkter med variert trening. Vi starter dagen med enten en løpe eller sykletur, den varer ca en time. Så er det mat før avslapping i solen. Neste økt er sirkeltrening, da trener vi varierte muskelgrupper, før siste økt som vi tar på treningssenteret. i går hadde vi bare to økter, en og en halv times sykling i oppoverbakke, og en time sirkeltrening. Kl ett var vi ferdig og vi tok resten av dagen på stranden.

(Jeg og Mark)

Det er viktig å slappe av mellom øktene og kose seg litt også, slik at kroppen kan hente seg litt inn. I går hadde vi også spisedagen da man kan spise hva man vil. Stig min gode venn som er kokken på turen var så snill at han spanderte en hel sjokoladecroissant på meg. Noe som fortjener en varm appenlaus siden han ellers er som en diktator i matveien. Han er flink og lager veldig god mat, men det er ikke mange kaloriene i maten hans på denne turen. Det mest usunne er som regel fetaosten i salaten. Nå er det tid for økt nummer to i dag. Blir en rolig løpetur, eller så rolig som det kan bli med mine to kompanjonger

(Stig har laget lunch)

(Kokken har grillet til oss)

Morten Gamst Pedersen