Etter en fin trening og pressetreffet, leverte jeg bare noen billetter til ”svigers” og ”bruden”. Ja, det er bare kallenavn på noen bekjente, så det er ikke noe giftemål på gang. hehe!  Siden jeg ikke skal på møte med Roger, eller som mange kaller han ”Drillo” før kl.16.45. Gikk jeg og ”bruden”  bort på Deli så jeg fikk investert i litt tyggis. På tur tilbake til hotellet derfra ante jeg som vanlig ingen fred og all fare(eller er det omvendt?)!!;)  Joda, der smalt det i topplokket mitt. Og hva ellers kunne det være enn at den jævla fuglen dreit meg midt i hode. Tror den må ha hatt diarè, for det spruta jo fan meg over hele t-skjorta også. Men sånn kan det gå. Noen sier jo at det betyr lykke, men vet ikke helt om jeg vil ha lykke fra driting..:) Jaja , nå må jeg springe på møte med Roger!!

Ha en dritfin dag

Morten Gamst Pedersen