JAAH!! Da var man kommet i gang med treningen med landslaget. Trodde at vi sku møte på Tirsdag , men dessverre så var det en liten skrive LEIF på innkallingen. Så ble oppringt på Mandagen og fikk beskjed om endring.  Men det er Onsdag  i dag og vi er i gang med smalingen.

(Drillo er alltid en populær mann)

Som vanlig er det jo alltid kjekt å møte alle på laget. Vi har en fantastisk gjeng og det hjelper på når man skal være samlet over en periode. Det var jo heller ikke noe BOMBE at vi ”eldste”(vi e jo ikke gammel) vant turneringen mot de unge som vanlig. Det var 4 kamper a 5min, og det var 1-1 etter 3. Da slo de eldste til og banket inn 3 mål. Man er jo nødt til å nevne det siste målet som ble banket inn av Kjetil Wæhler.  En skåring av dimensjoner som han klinte opp i motsatt vinkel. Tror faktisk ikke at Zlatan hadde klart å gjort det bedre med en appelsin en gang!! Kanskje Balotelli til og med hadde gitt aplaus!!;)

(Hangeland svare ivrig som vanlig, NOT)

Vel nok om det. Vi har nettopp hatt det berømte pressetreffet ned på hotell Bristol her vi bor. Ikke så mye presse som det er når vi spiller kval kamper. Vi fikk også utdelt nye dresser for året. Alltid like morsomt å se om alt passer og om de har husket på alle spillerne. Det så hvertfall bra ut. Og bedre ble det jo når Erling ”fashion” Engebråten sto å delte ut smoothier fra BAMA mens vi prøvde. Men Erling er ”TOP MAN”, han fikser det meste. For min del føltes det ganske naturlig å spasere rundt i boxern og den blå skjorta å se på dresser(se bilde). Det er jo viktig at man føler seg komfortabel.

(Meg og Presseansvarlig Jon Mørland på dressjakt. Må gratulere han som far igjen!!)

Da e det bare å gjøre seg klar til en kopp kakao eller tre med Kaptein Hangeland, eller Hanglestad som Carew kalte han før.;)

Ha en super Onsdags kveld

Morten Gamst Pedersen