Ahh, for en fantastisk start på dagen. Etter at man hadde klart å “brøtte” seg opp av sengen, fått i seg en bedre frokost. Kom “Lille Lars”(Lars Iver Strand) å hentet meg og Steffen Nystrøm. Opp til Østmarken bar det. Litt av en kjøretur ble det også, for tror det er en ørliten koblings feil i høytalerene til “lille Lars”. For det skiftet fra mono, stero og til Surround anlegg for hver hjullengde vi kom oss nærmere destinasjonen.

Omsider framme var det bare å få fart på skoene rundt Nøkklevannet .  Var et nydelig og kupert terreng å løpe i. Har aldri vært der opp før, så fikk en god opplevelse og ikke minst en fin treningsøkt.  Som vanlig sir vi alltid at det skal bare bli en stille og rolig løpetur. Men når blodet har sirkulert en 3-4 ganger fra topp til tå, ja da begynner instinktene å komme til syne. Alle vil ligge først og tempoet økte sakte men sikkert. Skal vel innrømme at jeg liker ikke å ligge bak, men har en kompis som heter  ”Ante” . Og han har spisskompetanse i å ligge den berømte halvmeteren foran hele tiden!;) Tror ”Lille Lars” vet alt om det!

Men nok om det. Turen ble vellykket og starten på uka kunne ikke vært bedre. I morgen møter jeg opp med landslaget og ser fram til litt fotball og møte ”guttan”. Nu venter dusjen, før en god lunch en eller anna plass med ”Lille Lars” og Steffen.

Ha en Strålende dag

Morten Gamst Pedersen