Dagen i dag er en blanding mellom årets sesong-avslutningsfest for meg og mine nærmeste, og Champions League fest for å kåre årets verdige vinner av europa. Vi startet dagen på lekteren på aker brygge og hygget oss der helt til styrtregnet tok oss. Heldigvis for oss hadde alle som satt under parasollen flyttet seg, så da regnet startet kom vi oss trygt og tørt under den. Ikke alle rundt oss var like heldige. Men nok om de våte..

Nå er det tid for Champions League finalen. Den skal jeg se sammen med noen av mine beste venner. Inter er laget jeg heier på i dag, mest på grunn av min beundring for Mourinho, men også på grunn av de fantastiske spillerene som spiller der. Selv om lag som Chelsea, Barcelona, Real Madrid, Manchester United og andre storlag i Europa ikke er der. Så er Bayern Munchen og Inter vel fortjent i finalen. Lykke til, til begge lag.

Morten